Gustav Heess
 
L'insigne comerciant alemany Gustav Heess va iniciar l'activitat de la seva empresa a les darreries del segle XIX, concretament el 1897. Des d'aleshores fins ara, l'empresa ha passat per tot tipus de vicissituds que han fet que quedés consolidada després de més de cent anys com una de les empreses líder al món dedicada al sector dels olis vegetals i productes afins.

És proveïdora en àmbits que van des de la indústria tèxtil i del cuir fins a la farmacèutica, passant per la química, l'alimentària, la cosmètica, i qualsevol altra que pugui necessitar els seus serveis.
 
Comparteix
 
 
L'Equip
L'equip humà és el més important de Gustav Heess, i amb ell es pretén donar un tractament personalitzat a cadascun dels clients.
Instal·lacions
A Espanya es disposa d'una plataforma logística situada prop de Barcelona, a Santa Perpètua de Mogoda, des d'on es cobreix tot Espanya, així com Portugal i el nord d'Àfrica.

La capacitat d'emmagatzematge de les instal·lacions, més de 1.000 Tm, està complementada amb els magatzems dels ports de Barcelona, Tarragona, València i Marsella.

Logística
Els sistemes d'inertització tant en els magatzems com en els camions cisterna així com en els envasos utilitzats per a la comercialització dels olis i altres productes garanteixen una qualitat, difícilment assolible.

La coordinació amb la resta d'empreses del grup permet oferir una cobertura total de les necessitats que se li puguin plantejar.
Acció social
Abiyú (Etiopía)
Gustav Heess ajuda a la construcció d'una escola a Abiyu, Etiòpia. L'edifici de l'escola s'ha construït a la regió d'Ilubabor, al sud-oest d'Etiòpia, concretament a Abiyu, un subdistricte de la ciutat de Yayu.

Raval Solidari
Gustav Heess contribueix col·laborant amb Raval Solidari a fomentar tot tipus d'activitats, projectes i actuacions que impulsin la solidaritat, la qualitat de vida, l'ajuda material i la formació humana, professional, intel·lectual i espiritual de les famílies i persones més necessitades del barri del Raval, a la ciutat de Barcelona.

Mecenatge
Gustav Heess promou les arts amb el mecenatge de concerts, recitals i exposicions. Les exposicions temporals d'art en el seu espai HEESSHALL promouen la interacció social a diferents àmbits.
Gustav Heess, SL
Mar del Carib/Av. Vallès
E 08130 Santa Perpètua de Mogoda
P.O. Box 13026 - E 08080 Barcelona
T +34 93 574 86 00
F +34 93 574 86 01
Legal
Twitter
Comparteix